Toți utilizatorii Facebook își pot transfera pozele pe Google Photos

Toți utilizatorii Facebook își pot transfera pozele pe Google Photos
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iun 2020

Funcția de transfer a fotografiilor și filmărilor postate pe Facebook este acum disponibilă la nivel global și permite copierea acestora pe Google Photos.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La două luni după ce a fost lansată doar în Statele Unite și Canada, funcția de transfer a conținutului multimedia personal este acum disponibilă la nivel global, pentru toți utilizatorii Facebook, din toate țările.

Noua facilitate este rodul unui proiect din 2018, numit Data Transfer Program, o înțelegere între marile companii de tehnologie Google, Facebook, Microsoft și Twitter, care își propune să simplifice transferul datelor între platformele deținute de acestea.

Vânzările globale de smartphone-uri vor scădea cu aproape 12% în acest an, la 1,2 miliarde de unități, potrivit estimărilor firmei IDC CITEȘTE ȘI Vânzările globale de smartphone-uri vor scădea cu aproape 12% în acest an, la 1,2 miliarde de unități, potrivit estimărilor firmei IDC

Primul rezultat al proiectului este funcția de transfer a conținutului multimedia din Facebook, pe Google Photos. Utilizatorii pot folosii această facilitate pentru a-și copia pe Google Photos toate fotografiile și clipurile pe care le-au postat pe Facebook.

Pentru a folosi noul instrument, utilizatorul trebuie să intre pe Facebook la Settings > “Your Facebook Information” > “Transfer a Copy of Your Photos or Videos”. Sau să intre direct pe facebook.com/dtp.

Instrumentul permite transferul atât al fotografiilor, cât și al clipurilor video, însă alternativ. Se pot transfera o dată fotografiile și, printr-o operațiune separată, filmările (sau invers). Nu ambele simultan.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
google photos