Tranzacție: Arobs Transilvania Software preia pachetul majoritar de acțiuni al companiei care dezvoltă SoftManager CRM+

Tranzacție: Arobs Transilvania Software preia pachetul majoritar de acțiuni al companiei care dezvoltă SoftManager CRM+
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2019

Furnizorul de soluții IT AROBS Transilvania Software, înființat și controlat de antreprenorul clujean Voicu Oprean, a preluat pachetul majoritar de acțiuni al SoftManager, companie românească intrată de anul trecut sub brandul Arobs și care dezvoltă SoftManager CRM+, un produs software de tip enterprise solutions pentru gestiunea datelor, menit să îmbunătățească relațiile și interacțiunile cu clienții existenți sau potențiali ai unei organizații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Startup-ul Medicai atrage 500.000 de euro într-o rundă de finanțare condusă de Sacha Dragic, fondatorul Superbet CITEȘTE ȘI Startup-ul Medicai atrage 500.000 de euro într-o rundă de finanțare condusă de Sacha Dragic, fondatorul Superbet

Pentru AROBS este a 5-a achiziție din ultimii doi ani, după cele două firme CoSo BVBA și BVB înregistrate în Olanda și Belgia, SAS Grup România, Skyshield Ungaria și UCMS Grup România.

În prezent, circa 900 de angajați și colaboratori lucrează in birourile AROBS din România - Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București. În plus, compania are filiale internaționale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia și precum și în Olanda și Belgia.

viewscnt
Afla mai multe despre
arobs transilvania software
crm+