Trump contestă decizia justiției care îi interzice să-și blocheze critici pe Twitter

Trump contestă decizia justiției care îi interzice să-și blocheze critici pe Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2019

Donald Trump a contestat decizia unei curți de apel federale care a stabilit că președintele american a încălcat Constituția prin blocarea abonării la contul său de Twitter a unor persoane ale căror opinii îi displac, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit documentului înregistrat vineri seară de Departamentul Justiției, Trump solicită rejudecarea cauzei de către instanțele de apel din statul New York, considerând că hotărârea luată cu un vot unanim de 3-0 „fundamental eronată”, scrie Agerpres.

Facebook angajează ziariști profesioniști pentru selectarea știrilor CITEȘTE ȘI Facebook angajează ziariști profesioniști pentru selectarea știrilor

Donald Trump are peste 63 milioane de urmăritori ai contului său de Twitter, pe care îl folosește frecvent pentru a face anunțuri importante. Cel mai recent, tweet-urile sale de vineri cu privire la războiul comercial cu China au provocat deprecieri bruște pe bursa americană și ale prețului petrolului.

Un complet de trei judecători a menținut luna trecută decizia din mai 2018 a unei instanțe inferioare care l-a obligat pe Trump să deblocheze accesul câtorva zeci de urmăritori pe Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
twitter