Twitter a raportat o creștere sub așteptări a numărului de utilizatori. Acțiunile au scăzut cu 13%

Twitter a raportat o creștere sub așteptări a numărului de utilizatori. Acțiunile au scăzut cu 13%
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2020

Twitter a anunțat joi o creștere sub așteptările analiștilor a numărului de utilizatori în trimestrul al treilea și că anticipează o creștere a cheltuielilor în actualul trimestru, informații care au dus la scăderea acțiunilor companiei cu 13%, după închiderea bursei din New York, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a arătat că în trimestrul al treilea a avut 187 de utilizatori activi zilnici monetizabili, în timp ce analiștii se așteptau la 192,2 milioane, scrie News.ro.

Nokia a revenit pe profit și a câștigat 170 milioane de euro în primele nouă luni CITEȘTE ȘI Nokia a revenit pe profit și a câștigat 170 milioane de euro în primele nouă luni

Costurile și cheltuielile au urcat cu 13% față de aceeași perioadă a anului trecut, la 880 de milioane de dolari, compania cheltuind mai mult pe infrastructură.

Twitter se așteaptă la o creștere de 20% a cheltuielilor în trimestrul al patrulea.

Compania anticipează menținerea sau îmbunătățirea tendinței veniturilor, în actualul trimestru, dar a avertizat că este dificil de anticipat cum vor reacționa advertiserii la alegerile prezidențiale de pe 3 noiembrie.

Datele publicate joi de Twitter îi îngrijoreză pe investitori, a declarat Michael Nathanson, analist la firma de cercetări MoffettNathanson.

Veniturile totale au crescut cu 14% în termeni anuali, la 936 milioane de dolari, în trimestrul încheiat pe 30 septembrie, depășind estimarea analiștilor, de 777,15 milioane de dolari.

Veniturile din publicitate au urcat cu 15%, la 808 milioane de dolari față de aceeași perioadăp a anului trecut, depășins estimarea medie a analiștilor, de 645,95 milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
acțiuni