Twitter anticipează dublarea veniturilor anuale la 7,5 miliarde de dolari până în 2023

Twitter anticipează dublarea veniturilor anuale la 7,5 miliarde de dolari până în 2023
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2021

Twitter a anticipat că veniturile sale anuale vor crește de peste două ori, la cel puțin 7,5 miliarde de dolari, și că numărul de utilizatori va urca la 315 milioane de utilizatori până în 2023, informații care au dus la creșterea acțiunilor companiei cu peste 8%, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma de socializare își va dezvolta noile sale servicii, pentru a-și mări veniturile și numărul de utilizatori, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Twiiter a avut dificultăți să ajungă din urmă companii concurente mai mari, precum Facebook, și aplicații mai mici, dar virale, cum este TikTok, deținută de grupul ByteDance, în oferirea de servicii.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Dar, în ultimele luni, Twitter a lansat servicii precum cel de audio-chat, similar cu aplicația de succes Clubhouse.

”Știm că am fost lenți. Când ne compari pe noi cu alte companii de profil, a fost deosebit de grav”, a afirmat directorul general Jack Dorsey, în timpul zilei investitorilor, organizată de Twitter online.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Într-o declarație depusă la autoritățile de reglementare, Twitter a estimat că va ajunge la cel puțin 315 utilzatori zilnici care pot genera venituri, până în 2023.

La nivel internațional, Twitter are dificultăți în India, o piață cu creștere rapidă unde autoritățile vor să ceară companiilor de media socială să șteargă un anumit conținut și să colaboreze cu autoritățile care aplică legea.

Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat CITEȘTE ȘI Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat

Twitter a refuzat anterior să șteargă conținutul legat de protestele fermierilor din India.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
veniturii
utilizatori