Ultimele smartphone-uri Galaxy Note

Ultimele smartphone-uri Galaxy Note
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 dec 2021

Pentru că a decis să renunțe la seria de smartphone-uri Galaxy Note, Samsung va înceta producția acestora cândva până la finele anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producția dispozitivelor Galaxy Note va fi oprită complet până la sfârșitul anului, cel mai probabil în cursul lunii decembrie, susțin surse din anturajul companiei, citate de ET News.

Anul viitor nu va mai fi lansată o nouă serie Galaxy Note. Unele dintre caracteristicile acesteia vor fi preluate de Galaxy S22 Ultra, modelul cu cel mai mare ecran din seria Galaxy de anul viitor.

Revolut cumpără startup-ul unui român CITEȘTE ȘI Revolut cumpără startup-ul unui român

S22 Ultra, susțin aceleași surse, va avea un design mai pătrățos, așa cum ne obișnuise seria Note, și va include un slot special în care va fi găzduit stylus-ului S Pen.

Toate facilitățile software speciale pe care le foloseau smartphone-urile Note vor fi, de asemenea, mutate pe Galaxy S22 Ultra, care ar trebui să fie prezentat, împreună cu întreaga serie Galaxy S22, în luna februarie.

Samsung a decis să renunțe la seria Note pentru a scădea costurile și a se putea concentra mai bine pe noile smartphone-uri pliabile ale companiei.

Conform acelorași surse, Samsung și-a fixat ca target pentru anul viitor vânzarea a 13 milioane de smartphone-uri pliabile, ceea ce reprezintă semnificativ mai mult decât cele 9,7 milioane de unități Galaxy Note vândute anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy note