VIDEO&FOTO Galaxy A8s este primul smartphone Samsung cu gaură în ecran

VIDEO&FOTO Galaxy A8s este primul smartphone Samsung cu gaură în ecran
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 dec 2018

Samsung a prezentat Galaxy A8s, un smartphone ce are rolul de a exemplifica schimbările de design pe care dispozitivele mobile le vor aduce anul viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy A8s se remarcă prim gaura creată în partea superioară a ecranului. Este primul telefon Samsung de acest gen și deschide calea unei serii întregi de dispozitive similare ce vor fi lansate de majoritatea producătorilor anul viitor.

Dacă 2018 a fost anul bretoanelor, 2019 va putea fi numit anul găurilor pentru smartphone-uri. Acestea din urmă vin să ia locul bretoanelor, pentru a acomoda camera foto frontală și a face mai mult loc pentru ecran.

Dincolo de gaura din ecran, Galaxy A8s, care este doar un model mid-range, este și primul smartphone Samsung ce nu oferă ieșire audio de 3,5 mm, semn că și unul din ultimii susținători ai acestuia urmează să se predea.

Samsung pregătește noul telefon. Când ar putea fi lansat și cât ar putea costa Galaxy S10 CITEȘTE ȘI Samsung pregătește noul telefon. Când ar putea fi lansat și cât ar putea costa Galaxy S10

După ce a fost înghesuit la propriu de rivalii chinezi într-o cotă de de piață ce intră la apă văzând cu ochii, Samsung a promis că va aduce dotări mai bune pe telefoanele din gama de mijloc, iar A8s este primul care reflectă această schimbare de strategie.

VIDEO&FOTO Galaxy A8s este primul smartphone Samsung cu gaură în ecran

Chipset-ul Snapdragon 710 este completat de 6/8 GB memorie RAM și 128/512 GB memorie de stocare ce poate fi completată cu ajutorul unui card de memorie.

Ecranul noului smartphone are 6,4 inch, cu 2340 x 1080 pixeli rezoluție. Pe spate este montat un sistem foto format din trei camere (24/10/5 MP), iar camera foto frontală montată în gaura din ecran are 24 MP.

Cei de la Samsung au omis să menționeze prețul pentru smartphone-ul care va fi disponibil în albastru, verde și gri.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
smartphone