VIDEO&FOTO Galaxy Z Flip 4, prezentat oficial - mai mic și mai autonom

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2022

Samsung a prezentat cea de-a patra versiune a seriei de smartphone-uri pliabile Galaxy Z Flip, care nu aduce foarte multe upgrade-uri, dar reușește să îmbunătățească anumite aspecte ale versiunii de anul trecut.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

VIDEO MAI JOS. IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Spre deosebire de Fold 4, Flip 4 reprezintă o opțiune mai accesibilă, datorită prețului mai mic. Acesta poate părea și mai familiar utilizatorilor care au avut posibilitatea să folosească telefoane cu clapetă, având un mecanism de pliere similar.

Noutățile pe care le aduce Galaxy Z Flip 4 sunt și mai puține decât în cazul lui fold 4. Cea mai importantă este trecerea de la o baterie de 3.300mAh, la una de 3.700mAh. Creșterea capacității bateriei a fost o mutare obligatorie pentru Samsung, după ce Flip 3 a suferit de o autonomie foarte mică.

Procentul de încărcare a bateriei revine pe iPhone CITEȘTE ȘI Procentul de încărcare a bateriei revine pe iPhone

Noul terminal este și mai mic cu câțiva milimetri, măsurând acum 84.9 x 71.9 x 17.1 mm.

Galaxy Z Flip 4 are un ecran principal de 6,7 inch (2640 x 1080 pixeli, 120Hz refresh) și unul extern, pentu notificări, de 1,9 inch.

Există același chipset Snapdragon 8+ Gen 1 ca și în cazul modelului Fold 4, însă, memoria se oprește la 8GB, iar spațiul de stocare este de 128/256/512GB.

Sistemul foto este compus dintr-o camera principală și una ultrawide, ambele de ​​12MP. Deosebirea principală față de modelul anterior vizează senzorul, care este mai mare acum. Acesta măsoară 1,8µm, în loc de 1,4µm (un senzor mai mare contribuie la realizarea unor fotografii mai bune).

Galaxy Z Flip 4 va ajunge în magazine pe 26 august și va costa de la 1.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy z flip 4
smartphone
samsung