VIDEO&FOTO HTC lansează smartphone-ul U12+ cu butoane sensibile la presiune și două camere foto principale

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 mai 2018

Taiwanezii de la HTC și-au prezentat noul flagship, smartphone-ul U12+ dotat cu tehnologia pe care producătorul o numește Edge Sense 2.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

U12+ a păstrat trăsăturile și caracteristicile principale ale celui pe care vine să-l înlocuiască, modelul U11+. Ecranul acestuia are 6 inch, o rezoluție 1.440 x 2.280 pixeli și este încadrat de butoane sensibile la presiune.

Aceste butoane, a căror funcționalitate a fost botezată de HTC Edge Sense 2, permit realizarea prin strângerea telefonului a anumitor acțiuni precum fotografierea sau filmaree ori mărirea hărților în aplicațiile de navigare.

U12+ dispune de un sistem foto dual format dintr-o cameră de 12 MP și una de 16 MP care oferă posibilitatea măririi optice la nivel 2X a fotografiilor. Senzorul camerei principale are o diafragmă f/1.8 și dispune de stabilizare optică a imaginii.

VIDEO&FOTO Razer lansează noul laptop de gaming Razer Blade. Prețurile încep de la 2.000 de euro CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Razer lansează noul laptop de gaming Razer Blade. Prețurile încep de la 2.000 de euro

În ceea ce privește partea video, noul smartphone poate înregistra în format 4K cu 60 de cadre pe secunde, în timp filmarea full HD se poate face cu până la 240 de cadre pe secundă.

VIDEO&FOTO HTC lansează smartphone-ul U12+ cu butoane sensibile la presiune și două camere foto principale

La bază are cel mai performant chipset la ora actuală de la Qualcomm, Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM și 64 GB ori 128 GB spațiu de stocare ce poate fi completat cu un card de memorie microSD.

Smartphone-ul care vine cu Android Oreo instalat poate fi încărcat wireless pe baza standardului Qi și dispune de o baterie de 3.500 mAh.

HTC U12+ este disponibil de azi pentru precomandă în Europa, modelul cu 64 GB spațiu de stocare costând 799 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
htc
smartphone
android