VIDEO Jack Ma, fondatorul Alibaba, apare în public pentru prima dată din octombrie anul trecut

VIDEO Jack Ma, fondatorul Alibaba, apare în public pentru prima dată din octombrie anul trecut
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2021

Antreprenorul chinez Jack Ma, fondatorul companiei de tehnologie Alibaba, a fost văzut miercuri pentru prima dată în public de la sfârșitul lui octombrie, într-un mesaj video distribuit de media de stat, relatează Reuters și dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În filmul de aproape 50 de secunde, Jack Ma (56 de ani) este văzut adresându-se unui grup de 100 de învățători din zone rurale, scrie Agerpres

European Food&Drink pășește în 2021 fără datorii la bugetele de stat. Contribuții achitate în ultimul an de peste 110 milioane de euro CITEȘTE ȘI European Food&Drink pășește în 2021 fără datorii la bugetele de stat. Contribuții achitate în ultimul an de peste 110 milioane de euro

Compania și fundația sa de caritate au confirmat că Ma a luat parte la o ceremonie online în cadrul unui eveniment anual consacrat învățătorilor din sate.

El a anunțat cu acest prilej că își va extinde activitățile filantropice.

Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat? CITEȘTE ȘI Lumea clocotește. Ce șanse are programul noului Guvern să fie respectat?

"În aceste zile, am studiat și reflectat împreună cu colegii mei. Suntem mai hotărâți ca oricând să ne dedicăm educației și carității", spune Jack Ma.

Ultima dată când cel mai renumit antreprenor chinez a mai apărut în public a fost la un forum organizat la Shanghai la finele lunii octombrie, ocazie cu care a criticat sistemul de reglementare din China, într-un discurs care l-a pus în opoziție cu oficialii chinezi.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

Urmarea a fost suspendarea procedurii de listare publică inițială a Ant Group, una dintre diviziile Alibaba, operațiune evaluată la 37 de miliarde de dolari, iar în decembrie a fost demarată o anchetă antitrust asupra Alibaba. Pe acest fond au apărut tot mai multe speculații privind o posibilă dispariție a miliardarului chinez.

viewscnt
Afla mai multe despre
jack ma
alibaba