VIDEO WhatsApp lansează mai multe funcții noi, în frunte cu folosirea codurilor QR pentru adăugarea contactelor

VIDEO WhatsApp lansează mai multe funcții noi, în frunte cu folosirea codurilor QR pentru adăugarea contactelor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 iul 2020

După ultima actualizare, utilizatorii WhatsApp vor putea adăuga contacte noi, care nu se regăsesc nici în agenda telefonului, prin scanarea codurilor QR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Prima și cea mai interesantă noutate WhatsApp, care a fost testată mai multe luni anterior lansării oficiale, este posibilitatea adăugării rapide a unui nou contact prin scanarea unui cod QR.

Fiecare utilizator de WhatsApp va avea propriul cod QR, pe care-l găsește la Settings. La fel, fiecare utilizator va putea scana codul altui utilizator pentru a-l adăuga pe lista de contacte.

Discord se va lupta cu WhatsApp și restul pentru publicul larg CITEȘTE ȘI Discord se va lupta cu WhatsApp și restul pentru publicul larg

Funcția de scanare se găsește în același loc unde este disponibilă funcția de adăugare a unui nou contact. Deosebirea este că acum există posibilitatea scanării codurilor QR.

Noua facilitate permite adăugarea mult mai rapidă și mai comodă a contactelor. În loc să scrie la tastatură datele de contact, utilizatorul le importă automat acum, prin scanarea codurilor.

O altă noutate pentru aplicația mobilă constă în sticker-ele animate pe care utilizatorii le pot folosi acum pentru reacții în cadrul discuțiilor.

De asemenea, WhatsApp a adăugat un buton pentru realizarea apelurilor video în cadrul grupurilor la care participă până la 8 utilizatori - aceasta este limita de participanți la apelurile video realizate cu WhatsApp.

O minimă atenție din partea producătorului primește și versiunea web / PC de WhatsApp, care primește un dark mode, la fel cum a primit în urmă cu câteva săptămâni și aplicația mobilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
chat
smartphone