Vodafone, amendată în Marea Britanie cu suma record de 4,6 mil. lire sterline pentru nereguli în relațiile cu clienții

Vodafone, amendată în Marea Britanie cu suma record de 4,6 mil. lire sterline pentru nereguli în relațiile cu clienții
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2016

Vodafone a fost amendată în Marea Britanie cu o sumă record de 4,6 milioane de lire sterline pentru nereguli grave în relațiile cu clienții, între care neactualizarea conturilor la alimentarea cu credit, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Al doilea mare operator de telecomunicații din lume nu a acționat suficient de rapid pentru a identifica sau rezolva problemele provocate de schimbarea sistemului de facturare, potrivit autorităților de reglementare, scrie News.ro.

Aproximativ 10.452 de clienți ai serviciului de telefonie mobilă cu cartele preplătite au pierdut 150.000 de lire, între sfârșitul anului 2013 și aprilie 2015.

Reprezentanții Vodafone au spus că regretă profund erorile de sistem și de procesare și că i-au despăgubit pe majoritatea clienților afectați.

AT&T va cumpăra conglomeratul media Time Warner care deține în România grupul Pro CITEȘTE ȘI AT&T va cumpăra conglomeratul media Time Warner care deține în România grupul Pro

Autoritatea de freglementare Ofcom a calificat deficiențele drept ”grave și inacceptabile”, iar amenzile, cele mai mari impuse vreodată de instituție, au dat un semnal clar tuturor companiilor de telecomunicații.

Vodafone a anunțat că toți clienții, cu excepția a 30, și-au primit banii înapoi sau credit, sumele medii fiind de 14,35 de lire. Compania a donat și 100.000 de lire pentru caritate, pentru a se asigura că nu profită de pe urma celor 30 de clienți care nu au putut fi contactați.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
amenda