WhatsApp detaliază modul în care va forța “rebelii” să accepte noile condiții de utilizare

WhatsApp detaliază modul în care va forța “rebelii” să accepte noile condiții de utilizare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 mai 2021

După ce a anunțat că aplicația va funcționa și după 15 mai pentru cei care nu vor accepta noile condiții, WhatsApp face acum cunoscut modul în care aceștia vor pierde treptat din funcționalitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

15 mai este data limită până la care cei peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp trebuie să accepte condițiile de utilizare care fac loc viitoarelor funcții de plată și shopping, cu date personale trimise către Facebook.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Cei nemulțumiți de noile condiții, care nu le vor accepta până la 15 mai, dar vor continua să folosească în continuare aplicația, nu vor avea nimic de pierdut fix la acea dată. În schimb, accesul la anumite facilități va fi “tăiat” treptat.

După câteva săptămâni de la termenul limită, rebelii vor pierde accesul la lista de contacte. Asta înseamnă că nu vor mai putea iniția convorbiri noi, ci doar să răspundă la mesajele primite, prin intermediul notificărilor.

După alte câteva săptămâni, aceștia nu vor mai putea nici să răspundă la mesaje și apeluri, pierzând practic accesul la funcțiile importante ale aplicației.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Momentul la care se va opri accesul la facilități va diferi de la utilizator la utilizator, spun cei de la WhatsApp, fără să detalieze de ce va exista această discrepanță.

Chiar dacă a pierdut câteva milioane de utilizatori din cauza acestui scandal, WhatsApp a fost prea puțin afectată cu adevărat. De aceea, produsul deținut de Facebook nu are nicio problemă în a-și forța utilizatorii să accepte noile condiții.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
facebook