Windows 365 va costa firmele până la 162 de dolari per utilizator pe lună

Windows 365 va costa firmele până la 162 de dolari per utilizator pe lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 aug 2021

Noul sistem de operare în cloud al Microsoft, Windows 365, este disponibil pentru companiile interesate, însă acestea vor trebui să calculeze bine cât vor avea de plătit pentru abonamentul lunar.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Windows 365 este disponibil în mod oficial începând de astăzi și, în funcție de numărul de angajați și configurațiile alese, acesta poate costa lunar între 20 și 162 de dolari pe angajat.

Noul sistem de operare în cloud este disponibil în două versiuni: Windows 365 Business și Windows 365 Enterprise.

Piața smartphone-urilor a crescut și în al doilea trimestru CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor a crescut și în al doilea trimestru

Versiunea Business poate acomoda până la 300 de utilizatori per companie și costă 20 de dolari pe angajat pe lună pentru cea mai slabă configurație disponibilă: procesor cu un singur nucleu, 2G RAM și 64GB spațiu de stocare.

Varianta Enterprise are prețuri similare și poate ajunge la 162 de dolari pe lună pentru un angajat în cazul configurației de top: 8 nuclee virtuale, 32GB RAM și 512GB spațiu de stocare.

Dincolo de discount-urile de volum, pe care Microsoft le va face cu siguranță anumitor clienți, prețurile practicate de compania americană pentru Windows 365 sunt mai degrabă șocante. Mulți utilizatori și firme, reacționând la vederea acestor prețuri, au scris pe rețele sociale că mai bine cumpără PC-uri noi, că ies mai ieftin.

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 365
microsoft
scump