Xbox Game Pass are 25 de milioane de abonați

Xbox Game Pass are 25 de milioane de abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 ian 2022

Microsoft a anunțat că serviciu de jocuri pe bază de abonament disponibil pentru consolele sale, Xbox Game Pass, a depășit pragul de 25 de milioane de abonați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la 18 milioane de abonați, câte avea în luna ianuarie a anului trecut, Xbox Game Pass numără acum 25 de milioane de abonați, ceea ce înseamnă că, în ultimul an, a dobândit 7 milioane de abonați noi.

Xbox Game Pass este un serviciu de jocuri de tip „all you can eat”, prin care, în schimbul unui abonament lunar, utilizatorul poate juca oricare dintre jocurile incluse în catalog, oricât dorește.

Microsoft preia Activision Blizzard, cu titluri precum Call of Duty sau Warcraft, pentru circa 69 de miliarde de dolari. Cea mai mare achiziție din istoria companiei CITEȘTE ȘI Microsoft preia Activision Blizzard, cu titluri precum Call of Duty sau Warcraft, pentru circa 69 de miliarde de dolari. Cea mai mare achiziție din istoria companiei

Printre jocurile incluse în abonament se numără Doom, The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein, NBA 2K21, Madden NFL 21, NHL 21, Age of Empires IV, Forza Horizon 5, Halo Infinite și Flight Simulator.

Un abonament Xbox Game Pass costă 15 dolari pe lună.

Catalogul Xbox Game Pass va deveni și mai consistent după cumpărarea Activision Blizzard. Microsoft a anunțat deja că va încerca să aducă în propriul catalog cât mai multe dintre jocurile Activision Blizzard.

Din catalogul Xbox Game Pass ar putea face parte titluri precum World of Warcraft, Starcraft, Diablo, Overwatch, și Call of Duty. Activision Blizzard are aproape 400 de milioane de jucători activi în 190 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
xbox game pass
activision blizzard