Xiaomi deschide în România o firmă de comerț de echipamente telecom

Xiaomi deschide în România o firmă de comerț de echipamente telecom
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 27 sep 2021

Producătorul chinez de smartphone Xiaomi, unul dintre liderii mondiali de profil, a înființat în România o firmă care va desfășura comerț cu ridicata de componente și echipamente electronice și de telecomunicații, potrivit datelor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În urmă cu lună, producătorul chinez de smartphone Xiaomi a inaugurat un nou Xiaomi Store, la etajul 1 al Centrului Comercial Sun Plaza din București.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, Altex, ING și Telekom România și programată pentru 30 septembrie.

Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Strategia de expansiune a fost anunțată de Andrzej Gladki, director general adjunct Xiaomi pentru regiunea ECE și Statele Nordice, într-un interviu pentru GSMArena, la începutul lunii.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

La nivel global, rețeaua Xiaomi cuprinde peste 6.500 de magazine fizice, dintre care mai mult de 1.000 de magazine în afara Chinei.

Xiaomi și-a lansat oficial primul magazin digital în România la începutul anului. Producătorul chinez de smartphone a intrat pe piața locală în 2019, printr-un acord de franciză.

Xiaomi a depășit Samsung în al doilea trimestru al anului și a ajuns producătorul care vinde cele mai multe smartphone-uri în Europa, conform Strategy Analytics.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
firma
infiintare