Jorge Araya va prelua poziția de director general pentru BAT România și de director al noii arii Europa de Sud-Est

Jorge Araya va prelua poziția de director general pentru BAT România și de director al noii arii Europa de Sud-Est
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2023

România continuă să joace un rol semnificativ în cadrul BAT, devenind sediul și punctul de coordonare pentru afacerile companiei din alte 12 piețe din noua arie. Jorge Araya va prelua funcția de director general al BAT România și pe cea de director al nou-înființatei Arii Europa de Sud-Est. Odată îndeplinite toate formalitățile, Jorge și echipa sa de management cu sediul în România vor coordona de la București activitatea BAT din România și alte 12 piețe: Italia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Albania, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia, Croația și Kosovo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Fred Monteiro, care a ocupat până în prezent funcția de director al Ariei Europa Centrală și de Sud în cadrul BAT și director general al BAT România, a fost promovat în Consiliul Director al BAT ca noul director regional pentru Americi și Europa, începând cu 1 aprilie 2023. Din iulie 2021, Fred Monteiro a coordonat de la București activitatea BAT în România și alte șase piețe. 

Un antreprenor român a obținut 3 milioane dolari, finanțare pentru startup-ul său. Haus Labs by Lady Gaga se numără printre clienții săi CITEȘTE ȘI Un antreprenor român a obținut 3 milioane dolari, finanțare pentru startup-ul său. Haus Labs by Lady Gaga se numără printre clienții săi

Noile schimbări fac parte dintr-o revizuire strategică globală a regiunilor, ariilor și funcțiunilor globale din cadrul companiei. 

Fred Monteiro a lucrat în cadrul BAT circa 20 de ani, cel mai recent ca director al Ariei Europa Centrală și de Sud, având sediul în România. 

Jorge Araya și-a început cariera în BAT în Chile în 1995 și în ultimii 25 de ani a ocupat o serie de funcții de conducere atât la nivel de piață, cât și la nivel regional în regiunea AmSSA din cadrul BAT, între care director al brandurilor BAT în Mexic, director de marketing în Chile, director de marketing în Brazilia și director de marketing al regiunii Americi. Înainte de a se muta în România, Jorge a fost vicepreședinte executiv de marketing în cadrul Reynolds, fiind responsabil pentru toate funcțiunile de marketing din SUA, între care consumatori, comerț și marketing digital.

BAT are peste 50.000 de angajați. Grupul BAT a generat venituri de 27,65 miliarde de lire sterline în 2022 și un profit din operațiuni de 10,52 miliarde lire sterline.

viewscnt
Afla mai multe despre
jorge araya
bat românia