Luna octombrie a doborât toate recordurile Kiwi Finance

Luna octombrie a doborât toate recordurile Kiwi Finance
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 nov 2019

Luna octombrie 2019 a fost cea mai bună din istorie pentru societatea de servicii financiare Kiwi Finance. Cu o rată de aprobare de 89% și dosare de creditare aprobate depuse la bănci în valoare de 44.5 milioane euro, compania a inițiat credite ipotecare reprezentând 20% din totalul creditelor ipotecare din România în luna octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
FOTO Facebook permite configurarea barei de butoane din aplicație CITEȘTE ȘI FOTO Facebook permite configurarea barei de butoane din aplicație

Industria de brokeraj credite din România contribuie actualmente cu circa 18% din totalul creditelor ipotecare acordate de bănci, fără cele acordate pentru programul Prima Casă. Kiwi Finance a raportat în primele 6 luni ale acestui an o creștere de 21% a volumului de dosare credite față de aceeași perioadă a anului trecut. Însă luna octombrie 2019 a fost cea mai bună luna din istoria Kiwi Finance – a trimis băncilor spre aprobare credite în valoare de 44.5 milioane euro, din care 90% credite ipotecare și 10% credite de nevoi personale. Deja cu o rată medie de aprobare de 89%, atinsă în 2019, luna trecută Kiwi Finance a inițiat credite ipotecare reprezentând 20% din totalul creditelor ipotecare din România. 

Anca Bidian, CEO Kiwi Finance, estimează că doar vânzările Kiwi Finance din 2019 vor atinge nivelul întregii industrii de brokeraj de acum câțiva ani. Mai exact, în intervalul ianuarie-iunie 2019, vânzările totale de credite ale companiei au fost de aproape 400 milioane lei, din care 44% în București, 46% în Ardeal, 5% în Sud, 3% în Moldova și 2% în Dobrogea. Cifra de afaceri a crescut în primul semestru cu 24%, până la aproape 10 milioane lei.

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance a fost înființată în anul 2003.

viewscnt
Afla mai multe despre
kiwi finance
credite