Amazon Prime a depășit pragul de 200 de milioane de abonați la nivel global

Amazon Prime a depășit pragul de 200 de milioane de abonați la nivel global
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2021

Amazon Prime a depășit pragul de 200 de milioane de abonați la nivel global, a anunțat fondatorul Jeff Bezos în ultima scrisoare transmisă acționarilor din postura de CEO, potrivit Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ianuarie 2020, Bezon anunța că platforma are 150 de milioane de membri. Compania rareori anunță astfel de cifre și nu divulgă numărul membrilor Prime pe țări sau regiuni și nici vizualizările din Prime Video.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

La începutul acestui an, Amazon a anunțat că Bezos va renunța la funcția de CEO în al treilea trimestru al anului 2021 pentru a deveni președinte executiv. El l-a ales ca succesor pe Andy Jassy, în prezent CEO al Amazon Web Services, scrie News.ro.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

„Mă voi concentra pe noi inițiative. Sunt un inventator. Este ceea ce îmi place cel mai mult și ce fac cel mai bine”, a scris el joi.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Bezos a subliniat mai multe puncte de referință majore realizate de la momentul înființării companiei, ca librărie online, în 1994.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Amazon utilizează direct 1,3 milioane de oameni din întreaga lume. Peste 1,9 milioane de firme mici și mijlocii vând produse prin Amazon.com și reprezintă aproximativ 60% din totalul vânzărilor cu amănuntul. 

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon prime
abonati