BBC a lansat un serviciu de streaming pe Yahoo Japonia

BBC a lansat un serviciu de streaming pe Yahoo Japonia
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2018

BBC a lansat un serviciu de streaming pe Yahoo Japonia, fiind pentru prima dată când radiodifuzorul public al Marii Britanii a creat o platformă de știri online pentru un alt public decât cel britanic, informează The Hollywood Reporter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciul de streaming va fi disponibil de luni până vineri, de la ora 7.00 dimineața la 16.00, pe Yahoo News, care este cel mai popular site în Japonia, cu aproape 15 miliarde de vizualizări pe lună, scrie News.ro.

Conținutul va fi subtitrat sau tradus în japoneză și va include programe de știri live, documentare și emisiuni, precum "HARDTalk" de la BBC World News.

ROPEPCA: Plafonarea prețului gazelor din producția internă favorizează importurile CITEȘTE ȘI ROPEPCA: Plafonarea prețului gazelor din producția internă favorizează importurile

"Sunt încântat că suntem parteneri cu Yahoo! Japonia, care ne va permite să aducem reportajele BBC Wold News la o creștere substanțială a audienței prin cel mai mare portal online din Japonia", a spus Jim Egan, CEO al BBC Global News.

El a adăugat: "A fost un an cu provocări pentru dezvoltarea digitală a BBC și lansarea acestui parteneriat - primul de acest tip - este o demonstrație a faptului că suntem lideri în inovare digitală și în a găsi noi modalități de conectare a publicului cu conținutul nostru în limba lor".

BBC News Japan și-a extins conținutul în limbile locale în aprilie, oferind mai multe articole și video.

Yahoo Japonia este deținută în proporție de 43 de procente de către gigantul SoftBank, cu afaceri în internet, telecom și investiții și rămâne cel mai popular portal din Japonia.

SoftBank a anunțat săptămâna trecută că își majorează participația la Yahoo Japonia, achiziționând acțiuni de 2 miliarde de dolari de la Altaba, compania americană cunoscută anterior ca Yahoo Inc.

viewscnt
Afla mai multe despre
bbc
yahoo japonia