Donald Trump depune plângere împotriva CNN pentru defăimare și reclamă 475 de milioane de dolari

Donald Trump depune plângere împotriva CNN pentru defăimare și reclamă 475 de milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2022

Fostul președinte american Donald Trump a depus o plângere împotriva CNN, acuzând canalul de știri că îl defăimează deoarece se teme că va candida din nou la președinție în 2024 și pretinzând despăgubiri de 475 de milioane de dolari, notează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CNN, unul din principalele canale de televiziune din Statele Unite, "a căutat să-și folosească imensa influență - presupusă ca o sursă de informare +de încredere+ - pentru a-l defăima pe reclamant în fața telespectatorilor și cititorilor săi, în încercarea de a-l învinge politic", potrivit textul plângerii depuse în Florida.

VIDEO PROFIT ENERGY.forum - Investițiile în capacități noi să fie stimulate, datoriile - plătite, legislația – predictibilă, iar energia să ajungă mai direct la consumatori. Criza indică toate imperfecțiunile care existau în piață de 12 ani CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT ENERGY.forum - Investițiile în capacități noi să fie stimulate, datoriile - plătite, legislația – predictibilă, iar energia să ajungă mai direct la consumatori. Criza indică toate imperfecțiunile care existau în piață de 12 ani

"Campania de descurajare a CNN, sub forma defăimării și calomniei împotriva reclamantului, a escaladat în ultimele luni, deoarece CNN se teme că reclamantul va candida la președinție în 2024", potrivit aceleiași surse.

Donald Trump cere despăgubiri de 475 de milioane de dolari, scrie Agerpres.

Pe tot parcursul mandatului său, fostul președinte republican a avut o relație oribilă cu marile media precum CNN și New York Times, pe care le-a numit media "fake news". În mod regulat, el s-a dezlănțuit împotriva lor pe Twitter, de unde între timp a fost interzis, reamintește AFP. 

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
cnn