Episodul final din ''Game of Thrones'' a doborât recordul de audiență al HBO

Episodul final din ''Game of Thrones'' a doborât recordul de audiență al HBO
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2019

Ultimul episod al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, difuzat duminică seară, a fost urmărit de peste 19 milioane de americani, stabilind un nou record.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe HBO, HBO Go și HBO NOW, episodul final a fost vizionat de 19,3 milioane de americani, depășind recordul precedent al serialului, de 18,4 milioane de spectatori, stabilit săptămâna trecută, potrivit Variety.

Doar pe HBO, el a fost urmărit de 13,6 milioane de telespectatori, doborând recordul rețelei pentru un episod. Acesta era deținut de premiera sezonului a patrulea din „Clanul Soprano/ The Sopranos”, în 2002, cu 13,4 milioane de telespectatori, scrie News.ro.

EXCLUSIV După 12 ani, Adrian Sârbu a vândut, din nou, Prosport, la pachet cu brandul Promotor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV După 12 ani, Adrian Sârbu a vândut, din nou, Prosport, la pachet cu brandul Promotor

„Game of Thrones”, disponibil în 150 de țări din lume, a ajutat și la creșterea audienței pentru „Barry”, al cărui final de sezon secund a fost urmărit de 2,7 milioane de telespectatori pe platformele HBO.

Scriitorul George R.R. Martin a anunțat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

viewscnt
Afla mai multe despre
game of thrones
hbo