Prima Sport lansează al cincilea canal dedicat evenimentelor sportive

Prima Sport lansează al cincilea canal dedicat evenimentelor sportive
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2022

Mai multă competiție, adrenalină, mai multe sporturi. Pentru a oferi telespectatorilor un program diversificat și pentru a acoperi cât mai multe evenimente sportive Prima Sport lansează astăzi al cincilea canal dedicat evenimentelor sportive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima Sport înseamnă performanță și spectacol.  Și, din dorința de a oferi cât mai mult din experiențele marilor competiții, a apărut firesc și necesitatea Prima Sport 5. Cu o grilă foarte bogată și foarte variată, oferta Prima Sport este de nerefuzat: de la puternicele campionate din Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franța, până la  fotbalul din Turcia și din Portugalia, de la orgoliile din SuperLiga românească, până la speranțele din Liga 2 și din Cupa României. Prima Sport 5 înseamnă și sclipirile starurilor din UEFA Champions League, Formula 1, Moto GP sau din Liga Campionilor la handbal sau  emoțiile românești de la canotaj, gimnastică, handbal sau baschet. Nu vor lipsi din grila de programe a celui mai nou post TV din Grupul Clever adrenalina motorsportului românesc.

Prima Sport 5 își începe emisia în această seară, de la ora 21:00, și este disponibil abonaților PrimaPlay.ro, urmând ca în curând să intre în oferta marilor cabliști. Prima Sport 5 se alătură astfel Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 și Prima Sport 4, toate în variante SD și HD, precum și Prima 4K.

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele Prima Sport, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, dar și canalele de filme Cinemaraton și CinemaEst. Începând cu octombrie 2022, în platformă sunt disponibile și canalele PPV1 și PPV2, unde pot fi urmărite transmisiuni live din competițiile deținute de canalele Prima Sport. PrimaPlay.ro este singura platformă unde Superliga  poate fi văzută în condiții sigure și legale oriunde în lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima sport
sport