Site-ul cotidianului britanic The Telegraph a fost blocat în Rusia

Site-ul cotidianului britanic The Telegraph a fost blocat în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2022

Site-ul cotidianului britanic The Telegraph a fost blocat în Rusia în urma unei solicitări din partea procurorului general, au arătat marți datele oferite de autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor Roskomnadzor, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De când a trimis trupe în Ucraina în luna februarie, Rusia a luat măsuri represive împotriva mediatizării conflictului, introducând pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru jurnaliștii care răspândesc în mod intenționat știri ”false” despre așa-numita ”operațiune militară specială” în Ucraina, scrie News.ro.

Surpriză - Digi Communications intră pe piața 5G din Belgia CITEȘTE ȘI Surpriză - Digi Communications intră pe piața 5G din Belgia

De asemenea, mai multor jurnaliști britanici li s-a interzis în luna iunie accesul pe teritoriul Federației Ruse, sub acuzația că ”răspândesc informații false” despre conflictul din Ucraina.

viewscnt
Afla mai multe despre
the telegraph
rusia