VIDEO Look Sport+ și PrimaPlay.ro transmit cel mai puternic turneu de tenis din România

VIDEO Look Sport+ și PrimaPlay.ro transmit cel mai puternic turneu de tenis din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2021

Iubitorii tenisului pot urmări în perioada 1-8 august, pe canalul LOOK SPORT+ și pe platforma online PrimaPlay.ro, turneul WINNERS OPEN de la Cluj-Napoca, turneu de categorie WTA 250.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sărbătoare la Cluj-Napoca! WINNERS OPEN (WO) devine în 2021 un turneu de tenis de talie mondială: primul turneu WTA (Women's Tennis Association) din istoria orașului, dar și singurul la ora actuală din Romania, va aduce pe zgura de la Winners Sports Club nume importante din circuitul profesionist.

Ministrul Claudiu Năsui este primul invitat al emisiunii Ora de Profit.Ro de la Prima TV CITEȘTE ȘI Ministrul Claudiu Năsui este primul invitat al emisiunii Ora de Profit.Ro de la Prima TV

Alize Cornet, Andrea Petkovic, Sara Erani, Tereza Martincova sau Kristyna Pliskova sunt doar câteva dintre jucătoarele din circuit care se alătură româncelor Patricia Țig, Irina Begu, Ana Bogdan sau Irina Bara pe zgura de la Cluj. LOOK SPORT + și platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro vor oferi iubitorilor tenisului posibilitatea de a putea urmări oriunde, pe orice device, spectacolul singurului turneu WTA găzduit de Europa la începutul lunii august.          

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele LOOK SPORT, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
look sport
primaplay.ro
tenis