VIDEO Un spot publicitar din România, în topul celor mai vizualizate reclame pe YouTube la nivel european

VIDEO Un spot publicitar din România, în topul celor mai vizualizate reclame pe YouTube la nivel european
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2018

"Indemnizația de #bebebine" a fost, în 2017, cel mai popular spot publicitar rulat și vizualizat pe YouTube România, aceeași reclamă clasându-se pe locul 6 în ierarhia întocmită la nivelul celor 28 de state ale Uniunii Europene (UE), reiese din topul YouTube Ads Leaderboard 2017, dat publicității marți de Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conform sursei citate, în 2017, "vedeta" incontestabilă a publicității pe YouTube, în România, a fost OLX, cu reclama "Indemnizația de #bebebine". Spotul respectiv este nu doar pe primul loc în România, ci a intrat și în top 10 cele mai populare reclame pe YouTube în 2017 la nivelul tuturor țărilor Uniunii Europene, top dominat de creații din Germania și Marea Britanie, scrie Agerpres.

Concurența amendează notari CITEȘTE ȘI Concurența amendează notari

Podiumul celor mai vizionate spoturi publicitare este completat de "Gustul Lay's te cucerește cu zâmbete & premii!" - Lays România, respectiv "ETI Puf - Puf-Hop" - ETI România.

Locurile următoare au fost ocupate în ordine de: "Kinder Schoko Bons" - Kinder România, "Pentru că acasă e mereu pe primul loc • Meriți să fii surprins" - Lidl România, "Andreea Esca are un mesaj pentru tine!" - Nivea România, "ING Card Complet - Căutare ATM" - ING Bank România, "Timp din timpul tău feat. Antonia - episodul 1" - Avon Cosmetics România, "KAFUNE the fun coffee!" - KAFUNE și "Vodafone - În roaming, ca acasă" - Vodafone România.

viewscnt
Afla mai multe despre
spot publicitar
youtube
olx