PayPoint, noua aplicație de gestiune a facturilor și plăților online

PayPoint, noua aplicație de gestiune a facturilor și plăților online
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 ian 2021

PayPoint este o aplicație nouă pe piața din România. Este vorba despre o aplicație de gestiune a plăților pentru facturile la utilități, rate sau încărcarea cartelelor electronice de tip prepay. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot ține evidența a ceea ce au de plătit și pot seta remindere pentru a nu uita care este data scadentă a unei facturi. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Activitățile care până de curând se desfășurau offline se pot muta acum în online. Mai ales în contextul actual, faptul că există posibilitatea plății facturilor către diverși furnizori sau a ratelor direct din confortul propriei locuințe reprezintă cu siguranță un beneficiu binevenit. Poți alege să plătești inclusiv pentru cei dragi ție, ferindu-i astfel de cozile de la ghișee.

Mai mult decât atât, această aplicație pentru smartphone este 100% gratuită. Nu este necesar un abonament, nu trebuie plătită nicio taxă, iar aplicația nu percepe niciun fel de comision. Plățile se fac simplu, sigur și rapid.

Cum funcționează noua aplicație PayPoint

Noua aplicație PayPoint poate fi accesată direct din site-ul PayPoint și descărcată din Play Store pentru Android sau Apple Store pentru iOS. Este așadar disponibilă pentru ambele sisteme de operare și, odată aplicația descărcată în telefon, următorul pas este crearea unui cont. Acest proces a fost simplificat pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor ce nu își doresc să investească mult timp în setup. Contul poate fi creat rapid prin logarea cu un alt cont deja existent de Facebook, Google sau Apple. 

Utilizatorul are apoi o listă de furnizori (în continuă creștere) din care își poate alege. Practic, el va selecta acei furnizori la care are contract și facturi recurente (utilități). Pentru fiecare dintre aceștia, este necesară scanarea unei facturi recente sau adăugarea manuală a câtorva date care se găsesc pe respectiva factură. Odată adăugate datele, fie că vorbim de facturi în format clasic sau PDF, se poate seta data scadentă, astfel încât aplicația să poată trimite notificări când termenul limită de plată se apropie. În acest mod, se pot evita penalități nedorite.

Aplicația ține evidența tranzacțiilor făcute de către tine, pentru a verifica ușor și rapid ce facturi ai plătit deja, fără să trebuiască să intri pe site-ul fiecărui furnizor sau să cauți pe e-mail confirmarea plăților.

Cum te poate ajuta PayPoint

Cu ajutorul aplicației îți poți eficientiza timpul petrecut pe activități lunare. Odată setată corect, aceasta îți va permite să plătești mai multe facturi de oriunde ai fi, scăpând de mersul fizic la ghișee sau navigarea între mai multe website-uri ale diferiților furnizori unde ai putea realiza și plăți online. Având totul într-un singur loc, obții timp liber pe care să îl petreci într-un mod cât mai plăcut. 

PayPoint este de asemenea o aplicație care pune mare accent pe siguranța și securitatea datelor tale. Atunci când o folosești, ești sigur că datele tale rămân ale tale. Nu există costuri suplimentare sau taxe ascunse și ai control deplin asupra tranzacțiilor. 

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
paypoint
facturi
plati