Pehart Grup inaugurează o nouă linie de producție la Sebeș, investiție de peste 10 milioane de euro

Pehart Grup inaugurează o nouă linie de producție la Sebeș, investiție de peste 10 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 ian 2022

Pehart, producător de role industriale de hârtie și convertor de produse de hârtie pentru uz casnic din România, deținut de fondul de investiții Abris Capital Partners, inaugurează o nouă linie de producție la Sebeș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua linie de producție din fabrica Pehart de la Sebeș a beneficiat de o investiție de peste 10 milioane de euro. 

Nou jucător: Compania indiană de tehnologie Mastek, cu Oracle și UiPath printre parteneri, intră în România CITEȘTE ȘI Nou jucător: Compania indiană de tehnologie Mastek, cu Oracle și UiPath printre parteneri, intră în România

În prezent, compania Pehart funcționează cu două fabrici, la Sebeș și Dej. În 2020, compania a obținut un credit sindicalizat de 51 milioane euro, care urmează a fi investit în dezvoltarea celor două fabrici. 

Pehart Grup deține Pufina, unul dintre cele mai populare branduri de profil, care include o gamă variată de produse, de la hârtie igienică și prosoape de bucătărie, la șervețele și batiste. Brandurile Alint și Altessa fac parte, de asemenea, din portofoliul companiei. Pehart produce și jumbo rolls, role de hârtie mari, pentru clienții industriali și pentru consumul propriu. 

Pehart s-a dezvoltat pentru a acoperi întreaga regiune, incluzând România, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia, Croația, Bulgaria și Grecia. În 2015, Pehart a fost achiziționat de fondul de private equity Abris Capital Partners. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pehart
hartie