Producătorul german de armament Rheinmetall a atras comenzi record de 30 de miliarde de euro

Producătorul german de armament Rheinmetall a atras comenzi record de 30 de miliarde de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2023

Producătorul german de arme Rheinmetall a avut un an record în 2022 și se apropie de un stoc de comenzi de 30 de miliarde de euro, a declarat directorul general Armin Papperger pentru Reuters.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

”În 2022, am avut un an foarte bun, un an record”, a spus el, adăugând că trimestrul patru ar putea depăși chiar rezultatele bune din trimestrul trei, scrie News.ro.

CONFIRMARE LPP deschide în România primul său centru extern de distribuție. După retragerea din Rusia, regiuni din vestul și sudul Europei au devenit vectorii de dezvoltare ai companiei CITEȘTE ȘI CONFIRMARE LPP deschide în România primul său centru extern de distribuție. După retragerea din Rusia, regiuni din vestul și sudul Europei au devenit vectorii de dezvoltare ai companiei

”Ne apropiem de un stoc de comenzi de 30 de miliarde de euro și mă aștept să vedem un stoc de comenzi de 40 de miliarde de euro anul viitor”, a mai spus CEO-ul companiei, care vinde o gamă întreagă de produse de apărare, dar este probabil cel mai renumit pentru furnizarea tunului de 120 mm al tancului Leopard 2.

Papperger a spus că se așteaptă să înregistreze o creștere cu cel puțin 15%-20% a diviziei de apărare a Rheinmetall în următorii ani, afacerile civile fiind probabil să reprezinte doar 20% din vânzări în 2025.

Papperger a îmbunătățit previziunilee de vânzări pe termen mediu ale grupului, în așteptarea unei câștiguri extraordinare din cheltuielile mai mari pentru apărare ca urmare a războiului din Ucraina.

Rheinmetall se așteaptă ca vânzările să crească la 11-12 miliarde de euro (12-13 miliarde de dolari) în 2025, a declarat el pentru revista germană Stern.

Previziunea este mai mare decât intervalul de 10-11 miliarde de euro oferit de Rheinmetall în ziua pieței de capital din noiembrie.

Pentru 2022, compania se așteaptă la vânzări de 6,5 miliarde de euro.

Rheinmetall este văzut ca un candidat puternic pentru a urca în principalul indice bursier din Germania, DAX.

viewscnt
Afla mai multe despre
rheinmetall
arme