Acord Hagag - Global Vision pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109

Acord Hagag - Global Vision pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2020

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, și compania Global Vision au semnat un acord de colaboare care vizează oferirea de servicii de tip property management pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109. Astfel, Global Vision preia administrarea proprietății amplasate pe Calea Victoriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul a fost finalizat și urmează să întâmpine primii chiriași începând cu luna iulie. Imobilul beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 5.685 mp suprafață totală închiriabilă - dintre care peste 85% sunt reprezentați de spații de birouri, aproximativ 11% spații comerciale și 3,59% spații de depozitare, iar regimul de înălțime este P+7.

Cererea pentru clădirile de birouri și costurile de închiriere a acestora s-ar putea reduce CITEȘTE ȘI Cererea pentru clădirile de birouri și costurile de închiriere a acestora s-ar putea reduce

„Know-how-ul și pasiunea comună pentru dezvoltările imobiliare inovatoare și durabile sunt doar două dintre aspectele care ne vor servi drept catalizator pentru o colaborare pe termen lung”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
global vision
hagag