AFI Park 4&5 închiriază 3.000 metri pătrați companiei de IT SecureWorks

AFI Park 4&5 închiriază 3.000 metri pătrați companiei de IT SecureWorks
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 27 iul 2016

AFI Europe România a închiriat aproximativ 3.000 de metri pătrați de spații de birouri în AFI Park 4&5 companiei SecureWorks, specializată în furnizarea de servicii pentru securitatea informației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Clădirea AFI Park 4&5 are 32.000 de metri pătrați de spații de birouri, gradul de ocupare anunțat de companie fiind de 70%. Printre chiriași se numără multinaționale precum Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation – o companie Tessera, VEEAM Software și noul chiriaș SecureWorks, care are în portofoliu peste 4.300 de clienți din 59 de țări.

AFI Park 4&5 reprezintă a patra fază a AFI Park, care include cinci clădiri de Clasa A, ce totalizează 70.000 de metri pătrați închiriabili. Proiectul de birouri, conectat cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 metri pătrați închiriabili), este dispus pe 12 etaje deservite de două niveluri de parcări subterane și un parter care găzduiește spații de retail.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este unul dintre jucătorii importanți în domeniul imobiliar, cu operațiuni în Europa Centrală și de Est din 1997, iar în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești (33.000 metri pătrați suprafață închiriabilă). 

Telus International își extinde birourile cu 3.000 de metri pătrați în AFI 4&5 CITEȘTE ȘI Telus International își extinde birourile cu 3.000 de metri pătrați în AFI 4&5

AFI Europe România plănuiește în prezent dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și un proiect de birouri de 20.000 de mp în centrul orașului Brașov.

Pe segmentul clădirilor de birouri, AFI Europe România va dezvolta AFI TECH PARK București, un parc de business clasa A cuprinzând 50.000 mp GLA, amplasat în imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott și a Palatului Parlamentului. Parcul de afaceri va consta în două clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, cu multe spații verzi, spații moderne, high tech, într-un centru urban cu o  piațetă centrală și grădini.

Mai mult, AFI Europe România va dezvolta în viitorul apropiat două proiecte cu utilizare mixtă pe terenul de 80.000 metri pătrați pe care îl deține în orașul Arad și pe terenul de 148.000 metri pătrați din Bucureștii Noi din sectorul 1 al Capitalei.

Portofoliul diversificat al AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
secureworks
afi europe romania
afi park