Arcese, companie de transport și logistică, închiriază 6.500 metri pătrați în proiectul WDP din Dragomirești

Arcese, companie de transport și logistică, închiriază 6.500 metri pătrați în proiectul WDP din Dragomirești
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2020

Arcese Transport, companie de transport și logistică, a închiriat 6.500 metri pătrați de spații de depozitare în parcul WDP din Dragomirești, unde a ajuns astfel să ocupe în total o suprafață de 11.000 metri pătrați de astfel de spații. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Tranzacția vine pe o piața logistică și industrială care, în pofida crizei sanitare, continuă să performeze mai bine decât anul trecut, din punct de vedere al cererii.

Compania austriacă Immofinanz a semnat contracte pentru peste 41.000 metri pătrați în primele 9 luni CITEȘTE ȘI Compania austriacă Immofinanz a semnat contracte pentru peste 41.000 metri pătrați în primele 9 luni

Prin această tranzacție, Arcese, una dintre cele mai mari firme de transport din Europa, ajunge la 16.000 metri pătrați de spații logistice în România (Dragomirești și Cluj).

Arcese este prezentă în România din 2011, când si-a început activitatea inițial pe piața de transport și ulterior a și-a extins afacerea și pe segmentul logistic.

WDP Park Dragomirești este situat în partea de vest a Bucureștiului, cu acces direct la șoseaua de centură. Parcul aparține dezvoltatorului și operatorului belgian de spații industriale WDP.   

Tranzacția a fost intermediată de JLL România.

viewscnt
Afla mai multe despre
arcese
wdp