Atalian își unește forțele cu Eldrive și Spark pentru a populariza utilizarea vehiculelor electrice

Atalian își unește forțele cu Eldrive și Spark pentru a populariza utilizarea vehiculelor electrice
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 dec 2021

Atalian, una dintre cele mai importante companii de Facility Management din Romania, si Eldrive, cel mai mare operator de stații de încărcare pentru vehicule electrice din regiune, au intrat într-un parteneriat strategic pentru a construi stații de încărcare pentru vehicule electrice (EV) la clădirile de birouri și centrele comerciale, al cărui management este realizat de Atalian. Primul pas este deja efectuat și mai multe locații sunt deja în pregătire pentru implementarea și instalarea ulterioară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eldrive este partener și cu compania de car sharing SPARK și, ca parte a acestui parteneriat, SPARK poate fi introdus în locațiile alese, ceea ce va extinde substanțial opțiunile de transport pentru chiriașii, oaspeții și clienții lor, permițându-le să aibă un transport sigur și ecologic. SPARK are peste 400 de mașini complet electrice în București.

„Cred că această cooperare între compania noastră, una dintre companiile de top in piata de Facility Management din România, și Eldrive, va fi utilă și productivă pentru ambele părți. Acest proiect va oferi confort tuturor în lumea de astăzi, unde timpul este esențial”, a declarat Alexandru Pascu, Director Comercial, Atalian România.

Managerul Eldrive, Dimitar Stoyanov, și-a împărtășit opiniile sale cu privire la acest parteneriat: „Suntem foarte fericiți că avem un partener precum Atalian în România. Dezvoltarea infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice este crucială pentru progresul mobilității electrice și al clusterelor de afaceri moderne în general, mai ales când aceasta vine și cu opțiunea de acces ușor la vehiculele electrice, permițând implementarea unei soluții complete. Acest lucru nu a fost posibil în urmă cu câțiva ani, dar acum devine o caracteristică normală, adăugând o valoare suplimentară locațiilor. Prin acest parteneriat, Atalian a confirmat încă o dată că este o companie responsabilă din punct de vedere ecologic și social. ”

Despre Atalian România:

Atalian Global Services, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de Facility Management din lume, produce soluții capabile să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților din sectorul privat și public prin intermediul a peste 125 de mii de angajați în peste 35 de țări. Atalian România sprijină clienții într-o arie largă de servicii precum: managementul facilității, managementul energiei, sisteme de automatizare a clădirilor, curățenie, securitate, întreținere tehnică, recepție, amenajari, construcții și renovare.

Despre Eldrive:

Eldrive (www.eldrive.eu) este un important operator de stații de încărcare cu una dintre cele mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice din regiunea Sud Estul Europei. Eldrive are un total de peste 400 de puncte de încărcare în Bulgaria și România și oferă soluții șoferilor de vehicule electrice, flotelor corporative electrificate, precum și proprietarilor de locații. În prezent, compania își extinde rapid rețeaua în România. Platforma inteligentă Eldrive conectează și gestionează toți jucătorii cheie din ecosistemul vehiculelor electrice și oferă servicii pentru întregul lanț valoric.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
atalian
eldrive
spark