Atribuire a studiului de fezabilitate pentru Drumul Radial 4 din București

Atribuire a studiului de fezabilitate pentru Drumul Radial 4 din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2023

Primăria Municipiului București anunță câștigători ai licitației asocierea Grafic Trends și Studio Corona pentru o investiție din Capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan a anunțat că a fost desemnat câștigătorul procedurii de achiziție pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4. ”A fost desemnat câștigătorul procedurii de achiziție pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR4 Nord Expres). DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km și va face legătura între București și localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei – DNCB - Autostrada A0”, a anunțat primarul general, potrivit News.ro.

Nicușor Dan a precizat că, în urma licitației organizate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București, a fost selectată Asocierea Grafic Trends (Leader), Studio Corona SRL Civil Engineering.

EXCLUSIV FOTO Cel mai vechi dezvoltator din Israel, al unui fost ofițer Mossad, pregătește o nouă fază pentru un complex rezidențial în România. A renunțat la ideea vânzării proiectului după ce PUZ-ul Sector 2 a fost repus în vigoare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Cel mai vechi dezvoltator din Israel, al unui fost ofițer Mossad, pregătește o nouă fază pentru un complex rezidențial în România. A renunțat la ideea vânzării proiectului după ce PUZ-ul Sector 2 a fost repus în vigoare

Valoarea investiției este de 13,53 milioane lei pentru servicii de elaborare a Studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și obținerea autorizației de construire. În ianuarie 2022, Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor au semnat contractul pentru realizarea a 10 drumuri radiale care vor lega Bucureștiul de viitoarea autostradă de centură.
Primarul general afirma atunci că este ”cel mai ambițios proiect de infrastructură rutieră al acestui deceniu pentru București”.  Proiectul prevede realizarea a 96 de kilometri de drumuri radiale, cu 33 noduri rutiere, prin care principalele șosele ale Capitalei vor fi legate direct de autostrada de centură pentru a fluidiza traficul rutier în București și pentru a genera dezvoltare în regiunea metropolitană.

viewscnt
Afla mai multe despre
pmb
nicusor dan
bucuresti