CBRE România își extinde echipa de management

CBRE România își extinde echipa de management

Andrei Jerca

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2019

Compania de consultanță imobiliară CBRE România și-a extins echipa locală de management prin promovarea lui Andrei Jerca în rolul de Head of Industrial Services.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Din această poziție, Andrei Jerca va coordona, împreună cu echipa de industrial din București și Timișoara, dezvoltarea serviciilor de real estate pentru chiriași, dezvoltatori și investitori.

EXCLUSIV Clădirea simbol a BCR din Piața Universității urmează a fi cumpărată de un investitor arab până la finalul anului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Clădirea simbol a BCR din Piața Universității urmează a fi cumpărată de un investitor arab până la finalul anului

Recent promovat ca Head of Industrial Services, Andrei Jerca are o experiență de 10 ani pe piața spațiilor industriale și este specializat atât în dezvoltarea și închirierea, precum și în administrarea și vânzarea proprietăților industriale. Andrei Jerca s-a alăturat echipei CBRE România la începutul anului 2017 iar în decursul ultimilor ani a fost implicat în consilierea unor tranzacții majore de închiriere și sale & lease back (proces prin care o proprietate este vândută și închiriată ulterior de vânzător) pentru companii de top din sectorul industrial. Anterior CBRE, Andrei a fost responsabil de asset management pentru proiectele dezvoltatorului industrial P3 și ale fondului de investiții Europolis, achiziționat ulterior de CA Immo.

CBRE România acoperă zona de vest a țării printr-o echipă dedicată sectorului industrial, coordonată din Timișoara de Mădălin Aresmerițoaie, Senior Advisor, Industrial Services.

În ceea ce privește volumul livrărilor așteptate, potrivit datelor CBRE Research, în următoarele 18-24 de luni urmează a fi adaugată stocului actual de 4 milioane de metri pătrați o nouă suprafață totală de aproximativ un milion de metri pătrați de spații industriale la nivelul întregii țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
cbre
andrei jerca