China a interzis construirea de zgârie-nori în majoritatea orașelor

China a interzis construirea de zgârie-nori în majoritatea orașelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2021

China a interzis majorității orașelor să mai construiască zgârie-nori, avertizând că oficialii locali care autorizează astfel de proiecte vor fi făcuți responsabili, transmite BBC, citată de Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

China are în prezent unii dintre cei mai înalți zgârie-nori, printre care și Turnul Shanghai, cu 128 de etaje, care se ridică deasupra centrului financiar al țării. Dar atitudinile se schimbă.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

Anterior, în cursul anului 2021, o clădire înaltă din Shenzhen, din sudul Chinei, a trebuit să fie evacuată, deoarece se mișca. La puțin timp după aceea, Beijingul a interzis construirea clădirilor cu înălțime mai mare de 500 de metri, din cauza temerilor că unele clădiri au fost aprobate fără prea multă grijă în ce privește siguranța.

În prezent au fost impuse restricții mai dure. Niciun oraș cu o populație mai mică de trei milioane de locuitori nu poate construi clădiri mai înalte de 150 de metri. Orașele medii nu pot construi peste 250 de metri înălțime.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
zgârie-nori