Clubul Bellagio este executat, o bancă îl scoate la vânzare pentru un milion de euro

Clubul Bellagio este executat, o bancă îl scoate la vânzare pentru un milion de euro

Sursa foto:for-rent.ro

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 5 ian 2016

Clubul Bellagio din centrul Capitalei a fost scos la vânzare de Libra Internet Bank cu puțin peste un milion de euro, reprezentanții băncii precizând pentru Profit.ro că firma care administrează clubul a contractat de la bancă un credit încă nerambursat și a intrat în insolvență.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aceste condiții, conform reprezentanților băncii, clubul va fi vândut prin intermediul unui lichidator judiciar, în cadrul procedurii de executare silită.

Spațiul a fost evaluat la 1,3 milioane de euro, fiind scos la vânzare cu 1.040.000 euro.

Clubul, aflat pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București, are o suprafață construită la sol de 1.345 metri pătrați și ocupă un teren în suprafață de 1.474 metri pătrați. Conform presei, patronul clubului este omul de afaceri George Ilie, care deține mai multe astfel de spații.

Bellagio funcționează în prezent, organizând și petrecerea de Revelion.

Contactați de Profit.ro, reprezentanții clubului nu au comentat până la acest moment informația privind scoaterea la vânzare.

Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitație publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziționat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanței, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Băncile au interesul de a vinde repede aceste proprietăți, întrucât reprezintă active neproductive, generatoare de costuri. Proprietățile vândute de bancă pot fi promovate și de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potențialii cumpăratori pot să contacteze direct instituția de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

viewscnt
Afla mai multe despre
club
vanzare
banca