Compania Ceetrus, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului Coresi Business Park

Compania Ceetrus, divizia imobiliară a grupului francez Auchan, a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului Coresi Business Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2019

Dezvoltatorul Ceetrus România a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului de birouri Coresi Business Park din Brașov, parte integrantă a Cartier Coresi, investiție de 14 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Parcul de birouri cuprinde un mix echilibrat de conversii de spații industriale în spații de birouri de clasa A și clădiri noi.

Pepenii din piețe vor fi etichetați CITEȘTE ȘI Pepenii din piețe vor fi etichetați

Dezvoltarea proiectului va mai dura încă opt ani, iar potențialul său ajunge la 100.000 de metri pătrați.

La ora actuală, în Coresi Business Campus își au sediul peste 30 de companii.

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management. 

Marian Neacșu, specialist în furaje și nutriția animalelor, membru PRO România, a fost votat vicepreședinte al ANRE CITEȘTE ȘI Marian Neacșu, specialist în furaje și nutriția animalelor, membru PRO România, a fost votat vicepreședinte al ANRE

Investițiile Ceetrus în România au depășit 300 milioane de euro, iar valoarea de piață a activelor companiei este apreciată la 400-500 milioane euro. Ceetrus este prezentă în 13 țări și deține 393 de centre comerciale.

Grupul Auchan, din care face parte, este controlat de familia Mulliez, prin exponentul său Gerard Mulliez - fondatorul grupului, considerată cea mai bogată din Franța, cu o avere estimată la aproape 40 miliarde de euro în 2016, potrivit revistei franceze Capital. Printre brandurile grupului, prezente în România, se numără Auchan, Decathlon și Leroy-Merlin.

viewscnt
Afla mai multe despre
ceetrus
coresi business park