CRH Ciment România schimbă brandul și devine Romcim

CRH Ciment România schimbă brandul și devine Romcim
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Producătorul de materiale de construcții CRH România, cu activități în producția de ciment, agregate și betoane, se va numi Romcim.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

„Romcim este un brand iconic în industria construcțiilor din România și care înseamnă «acasă» pentru generații întregi de constructori, angajați și pentru comunitățile în care suntem prezenți. Romcim se regăsește în ADN-ul companiei noastre și reprezintă o bază solidă pentru contribuția sustenabilă pe care vrem să o avem la construirea caselor și conectarea orașelor din România. Parte a grupului CRH, Romcim este îmbinarea perfectă dintre încrederea câștigată ca furnizor local și expertiza internațională a Grupului CRH în domeniul materialelor de construcții”, a declarat Guillaume Cavalier, Managing Director Romcim.

Romcim, o companie aparținând Grupului CRH, este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane  pentru sectorul de construcții din România. Romcim deține fabricile de ciment din Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare în Tg. Jiu, două terminale de ciment, 18 stații de betoane, nouă cariere, cinci balastiere și un depozit de agregate.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

În plus față de Romcim, Grupul Internațional CRH mai deține în România companiile Elpreco, specializată în producția de BCA, pavele și elemente prefabricate, și Ferrobeton, specializată în construcția de fundații, stâlpi  sau grinzi.

CRH este cel mai mare producător de materiale de construcții din lume, având circa 77.100 de angajați în aproximativ 3.110 unități operaționale în 29 de țări. Este cea mai mare companie din domeniul materialelor de construcții din America de Nord și din Europa, deținând poziții importante inclusiv în Asia și America de Sud. CRH produce și furnizează o gamă integrată de materiale de construcții, produse și soluții inovatoare ce pot fi găsite în întregul mediu construit, precum proiecte majore de infrastructură publică, clădiri comerciale sau structuri rezidențiale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
crh ciment românia
romcim