CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România, continuă planurile de expansiune

CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România, continuă planurile de expansiune
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2020

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și din Europa Centrală și de Est, își anunță planurile de expansiune pentru regiunea de Vest.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Dezvoltatorul intenționează să își dubleze suprafața închiriabilă a spațiilor logistice din Transilvania până în 2023, prin investiții de 50 milioane euro în extinderea parcurilor logistice din jurul Timișoarei.

EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați unguri, alături de moștenitorii unui imperiu american, pregătește investiții imobiliare uriașe în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Unul dintre cei mai bogați unguri, alături de moștenitorii unui imperiu american, pregătește investiții imobiliare uriașe în România

Unele dintre spațiile incluse în planul de construcție sunt deja închiriate unor companii din sectoarele logistică și producție.

Planurile actuale privesc, în mod special, extinderea parcului logistic ctPark Timișoara II cu o primă clădire de 32.200 m2 deja închiriată, situată într-o zonă strategică, în apropierea aeroportului Timișoara și a autostrăzii A1. Clădirea este cross dock, multifuncțională și poate fi adaptată la nevoile specifice ale clienților care aleg CTP ca partener. În cea de-a doua etapă de construcție care începe în această toamnă și care se va termina în martie 2020, CTP va livra alți 17.000 m2 în incinta ctPark Timișoara II.

CTPark Timișoara II se află în apropierea ctPark Timișoara I, primul parc logistic dezvoltat de CTP în partea de vest a țării, cu o suprafață totală închiriată de 10.000 m2.

CTP este un dezvoltator și administrator european de proprietăți comerciale care oferă servicii complete în sectorul imobiliar. Compania este specializată în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.250.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
depozite
timisoara