Cushman & Wakefield preia administrarea depozitelor Logicor din România

Cushman & Wakefield preia administrarea depozitelor Logicor din România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 11 dec 2019

Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield a preluat administrarea portofoliului Logicor de parcuri logistice din Europa Centrală și de Est, inclusiv depozitele din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Portofoliul cuprinde 47 de parcuri logistice cu o suprafață totală de 1,7 milioane de metri pătrați, situate în Polonia, România, Ungaria, Cehia și Slovacia.

În România, Logicor deține patru parcuri, în București, Ploiești și Timișoara, cu o suprafață închiriabilă totală de 155.000 de metri pătrați. Depozitele din România au fost administrate de White Star Real Estate începând cu anul 2016.

Globalworth și Simon Roth construiesc lângă Renault o clădire de birouri pe terenul cumpărat de la ginerele lui Nicolae Ciornîi, unul dintre cei mai bogați moldoveni CITEȘTE ȘI Globalworth și Simon Roth construiesc lângă Renault o clădire de birouri pe terenul cumpărat de la ginerele lui Nicolae Ciornîi, unul dintre cei mai bogați moldoveni

Profit.ro a relatat, recent, că White Star Real Estate și un fond de investiții al unei universități din SUA au cumpărat centrul de afaceri Liberty Technology Park din Cluj-Napoca de la omul de afaceri Ion Sturza.

Logicor, companie fondată în 2012 de fondul american de investiții Blackstone, deține 13,6 milioane metri pătrați de spații și terenuri în 17 țări europene. Compania de logistică și distribuție a fost achiziționată în 2017 de fondul suveran chinez China Investment Corporation (CIC) în schimbul a 12,25 miliarde de euro, cea mai mare tranzacție pe piața globală de logistică.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield
depozite logicor
parcuri logistice logicor romania
administrare parcuri logistice
depozite logicor