Dedeman inaugurează un magazin la Satu Mare, în urma unei investiții de 11 milioane de euro

Dedeman inaugurează un magazin la Satu Mare, în urma unei investiții de 11 milioane de euro
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 25 iul 2016

Compania Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj de pe piața autohtonă, deținut de frații Dragoș și Adrian Pavăl, va deschide vineri, 29 iulie, magazinul din Satu Mare, cel care va duce rețeaua la 43 de unități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția în noul magazin a fost de 11 milioane de euro, iar unitatea are o suprafață de vânzare de 12.700 de metri pătrați (inclusiv o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină, de circa 1950 mp ) și un portofoliu de peste 45.000 de produse. Pentru acest magazin au fost create 160 de locuri de muncă.

“Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării, iar inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv””, a declarat Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman. 

Retailerul de bricolaj vrea ca, până la finalul anului 2017, să ajungă la 50 de unități. Următoarea deschidere va avea loc, tot în această vară, la Oradea.

Pe lângă Satu Mare și Oradea, alte două orașe în care vor urma noi deschideri, clar definite de harta Dedeman, sunt Giurgiu și Slobozia.

Dedeman a avut anul trecut un profit record de aproape 130 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Dedeman a avut anul trecut un profit record de aproape 130 de milioane de euro

Dedeman a avut anul trecut un profit net de 563 de milioane de lei (127 de milioane de euro) cu 35% mai mare față de câștigul de 415 milioane de lei (93,4 milioane de euro) raportat în 2014.

Afacerile Dedeman ar putea depăși în acest an pragul de un miliard de euro, dacă ținem cont că în 2015 vânzările au fost de 4,36 de miliarde de lei (980 de milioane de euro), potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanțe.

Dedeman este prezent pe piață din anul 1992 și are, în prezent, o rețea de 42 de magazine, cu suprafețe cuprinse între 7.500 și 18.000 de metri pătrați, peste 45.000 de produse în fiecare unitate și peste 8.300 de angajați.

Principalii jucători din piața locală de bricolaj sunt Dedeman, Praktiker, Hornbach, Leroy Merlin, Brico Dépôt sau Mr Bricolage.

viewscnt
Afla mai multe despre
dedeman
retailer de bricolaj
dragos paval
inaugurare magazin