Delta Studio a încheiat un parteneriat cu Roca România, pentru brandul premium Laufen, aducând tehnologia SaphirKeramik în designul de interior

Delta Studio a încheiat un parteneriat cu Roca România, pentru brandul premium Laufen, aducând tehnologia SaphirKeramik în designul de interior
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 iun 2021

Dacă la început, ”designul de interior” era perceput ca fiind doar pentru un anumit segment de populație, cu venituri mari, în 2021, proiectele de amenajare interioară devin din ce în ce mai mult o componentă normală pentru o mai mare parte a populației, care aleg elemente premium pentru designul locuinței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Relația oamenilor cu spațiul în care trăiesc, se schimbă. Și chiar dacă amprenta personală e esențială, în ultimii ani, consumatorii din România au renunțat la reticența de a cere consilierea specialiștilor în amenajarea interioară.” – Tudor Cartianu, CEO Delta Studio

Brandurile premium rămân așadar un reper pentru cei care își amenajează locuința, fie că dispun de un buget generos pentru a integra exclusiv branduri premium, fie că achiziționează una sau mai multe piese deosebite care creează o scenografie specială în amenajarea interioară, și asta deoarece un brand premium prezintă o dublă garanție: a designului de vârf și a calității tehnice ireproșabile.

Delta Studio aduce precizia elvețiană și designul de top prin exclusivitatea brandului Laufen, cunoscut prin tehnologia brevetată, inovatoare SaphirKeramik, care permite o maleabilitate de 3 ori mai ridicată a materialului, față de ceramica obișnuită, și obținerea unor muchii extrem de subțiri (3-4 milimetri), cu linii fine și elegante.

”Piața de real-estate are acum la bază cerințele unui public mult mai documentat, mai informat, mai curajos, dar în același timp, mai sceptic. Indiferent că vorbim despre zona de retail, industrială, de birouri sau de case, în ultimii 10 ani, sectorul imobiliar a crescut și chiar s-a dublat pe unele zone. Cumpărătorul este foarte atent la detaliile construcției, cât și la calitatea finisajelor, pentru noua locuință, iar acest lucru ridică standardele atât pe piața de real-estate, cât și (strâns legat) pe zona de amenajare & design de interior” – Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Cei ce aleg să-și amenajeze baia cu soluțiile dezvoltate de către Laufen, beneficiază în egală măsură de calitatea inovatoare a materialor, rezultate în urma tehnologiilor revoluționare folosite, cât și de o recunoaștere internațională a designerilor care au ales colaborarea cu brandul elvețian.

Laufen are expertiză în prelucrarea ceramicii iar elementul de design ia naștere din colaborarea cu designeri de talie mondială și vine în completarea calității premium susținute de brand. Rezultatul acestor parteneriate sunt colecțiile caracterizate prin tehnologie de ultimă oră și funcționalitate ireproșabilă, completate de o estetică desăvârșită, caracteristici apreciate de clienți la nivel mondial.

Delta Studio a încheiat un parteneriat cu Roca România, pentru brandul premium Laufen, aducând tehnologia SaphirKeramik în designul de interior

Dacă vorbim de sustenabilitate, observăm că marile companii tind spre acest trend, multe dintre ele având ca target anii 2025-2030 pentru finalizarea tehnologică a proceselor de sustenabilitate.

Spre deosebire de anii trecuți, clienții din toate industriile sunt interesați de produse sustenabile, minim poluante, reciclabile, care pot oferi confort maxim, dar care să fie prietenoase cu planeta. LAUFEN înțelege că cel mai mare impact asupra mediului este cauzat de suprautilizarea sau utilizarea incorectă a materialelor și de energia combustibililor fosili. Prin urmare, strategia de sustenabilitate a brandului se concentrează pe trei fronturi:

Politica Zero Waste: în toate amplasamentele de producție: un angajament de îmbunătățire continuă a proceselor de producție, în vederea optimizării utilizării materiei prime și eliminării deșeurilor.

Creșterea eficienței energetice: utilizarea tehnologiei de recuperare a căldurii în fabrici și trecerea la energie curată.

Inovația produselor și a materialelor: o unitate pentru inovație, înțelegere sofisticată a designului și o cultură profundă a colaborării sunt în centrul fiecărei dezvoltări de produse noi. Ca atare, LAUFEN este capabil să ofere soluții complete pentru amenajarea sălilor de baie, care să asigure confort, un ciclu de viață de lungă durată, reducerea consumului de apă și energie.

Delta Studio a încheiat un parteneriat cu Roca România, pentru brandul premium Laufen, aducând tehnologia SaphirKeramik în designul de interior

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
delta studio
roca românia