Dezvoltatorul de spații logistice WDP, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, investește 29 de milioane de euro în București și Transilvania pentru proiecte noi. Plan - peste 130 milioane euro în România până în 2023

Dezvoltatorul de spații logistice WDP, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, investește 29 de milioane de euro în București și Transilvania pentru proiecte noi. Plan - peste 130 milioane euro în România până în 2023

WDP Dragomirești

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2021

Dezvoltatorul imobiliar Warehouses De Pauw (WDP), controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, și-a fixat ca până în 2023 să dezvolte în România proiecte logistice de 131 milioane euro, suprafața destinată închirierii depășind 202.000 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre beneficiarii spațiilor logistice se numără companii precum LPP, Profi, Rosti, Fedex, Eobuwie. 

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

WDP finalizează în prezent achiziția de noi suprafețe în regiunea București, investiție în valoare de 10 milioane de euro.

În primul trimestru al anului, compania a finalizat construcția unui depozit cu suprafață de 10.000 metri pătrați, pentru Decathlon, investiție de 5 milioane de euro.

Compania a încheiat un acord de principiu pentru o nouă dezvoltare logistică, de 25.000 metri pătrați, în zona Transilvania. Investiția pentru acest proiect se ridică la 19 milioane de euro.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

În luna iulie 2020 dezvoltatorul imobiliar a împrumutat 150 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), fonduri ce vor fi folosite pentru extinderea portofoliului din România.

Familia de investitori, cu exponentul său Tony De Pauw, care conduce afacerile WDP, este creditată de publicația belgiană De Rijkste Belgen cu o avere de 554,4 milioane de euro, ceea ce o plasează pe locul 45 în topul celor mai bogați belgieni. Investitorii belgienii au investit până acum peste 1 miliard de euro în proprietăți românești, majoritatea înainte de criză, dar au proiecte de viitor care implică alte sute de milioane de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
wdp
spatii logistice