După OLX, și Imobiliare.ro, deținut de grupul Ringier, lansează platformă de expertiză imobiliară, cu 300.000 euro

După OLX, și Imobiliare.ro, deținut de grupul Ringier, lansează platformă de expertiză imobiliară, cu 300.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2018

Portalul Imobiliare.ro, deținut de grupul Ringier, anunță lansarea ImoExpert, o platformă de expertiză imobiliară care urmărește să vină în sprijinul celor aflați în situația de a derula o tranzacție imobiliară, cumpărători, vânzători sau chiriași, investiție ce se ridică la 300.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma include un modul de comunicare directă între utilizator și un expert și ansamblu de resurse utile în procesul de achiziție, vânzare sau închiriere a unei locuințe, precum un instrument de verificare a prețului, un calculator de credite, o secțiune dedicată experților parteneri, respectiv un ghid complet.

„Ne propunem să devenim un hub informațional complet, un centru de expertiză imobiliară. În acest scop am creat imoExpert, platforma în care investim peste 300.000 euro. Alături de profesioniștii din piață care ni s-au alăturat, dorim să creștem accesul utilizatorilor la informații documentate, validate și să ne asumăm împreună că piața imobiliară din România se poate reseta pentru a deservi nevoile consumatorului”, a declarat Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a ales Brașovul pentru a construi a patra unitate de producție CITEȘTE ȘI Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a ales Brașovul pentru a construi a patra unitate de producție

Vizitatorii au posibilitatea de a intra în legătură directă, prin chat, cu experți Imobiliare.ro, dar și cu specialiști în imobiliare din domenii conexe.

Utilizatorii vor avea acces și la o aplicație ce permite gratuit verificarea prețului unei proprietăți – alături de un preț estimat de vânzare, o perioadă estimată de vânzare, aceasta oferă și o estimare în ceea ce privește valoarea de închiriere, în baza unei metodologii statistice.

În iunie 2017, OLX Group și-a lansat în România propria agenție de servicii imobiliare, prin care îi asistă pe proprietarii de locuințe care vor să își vândă imobilul.

Mișcarea a fost puternic contestată de către agențiile clasice de servicii imobiliare.

viewscnt
Afla mai multe despre
imobiliare
expertitza
vanzare apartamente