Eden Capital lansează faza a treia a proiectului Cortina North

Eden Capital lansează faza a treia a proiectului Cortina North
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2023

Investitorul imobiliar Eden Capital Development, care a dezvoltat peste 2.900 de apartamente în București, lansează a treia fază a proiectului Cortina North, situat în Pipera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Faza a treia a Cortina North include un număr de aproape 500 apartamente. Cortina North este amplasat pe Bulevardul Pipera și va avea la finalizare 1.500 de apartamente de tip studio, cu 2 și cu 3 camere. 

EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani. \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani. "Integrarea în UE v-a adus și dezavantaje!"

Eden Capital Development este deținută de Dan Liviu Marius (70%) și de Abu Lail Akram (30%).

În luna mai, Eden Capital Development a cumpărat participația pe care soția europarlamentarului Rareș Bogdan o avea într-o firmă ce pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium lângă Școala Franceză din nordul Bucureștiului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Eden Capital Development pregătește un turn cu 18 etaje și peste 200 de apartamente pe un teren cumpărat la licitație de la fostul distribuitor Piritex și amplasat la capătul autostrăzii A3 din nordul Capitalei.

În 2020, Eden Capital Development a cumpărat, la licitație, mai multe terenuri, comasate acum într-un lot cu o suprafață de circa 3 hectare de pe strada Erou Iancu Nicolae nr. 10, la un preț de peste 7 milioane de euro, în cadrul procedurii de insolvență a firmei Ager Leasing, loturile fiind grevate anterior de o ipotecă de rang I în favoarea BCR, arată documentele analizate de Profit.ro. Terenul este amplasat peste drum de școala privată Little London, fondată de fostul tenisman Florin Segărceanu.

Florența vrea să interzică Airbnb în centrul orașului. Criza locuințelor din Italia și protestele studenților CITEȘTE ȘI Florența vrea să interzică Airbnb în centrul orașului. Criza locuințelor din Italia și protestele studenților

Eden Capital Development are capital integral românesc și este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009.

Compania are în portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.

viewscnt
Afla mai multe despre
eden capital development
imobiliare