FOTO Cel mai înalt zgârie nori din Japonia va fi construit la Tokyo

FOTO Cel mai înalt zgârie nori din Japonia va fi construit la Tokyo
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2019

Compania imobiliară niponă Mori Building a prezentat joi proiectul unui nou zgârie nori cu o înălțime de 330 de metri, care va fi construit în centrul capitalei Tokyo până în 2023 și care va deveni cea mai înaltă clădire din Japonia, relatează EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Turnul din sticlă și oțel va fi folosit ca sediu de birouri și apartamente rezidențiale și va fi construit în districtul Toranomon-Azabudai, potrivit detaliilor proiectului prezentat la o conferință de presă de Mori Building, scrie Agerpres.

Tranzacție surpriză în construcții: Austriecii de la Baumit cumpără un business româno-italian care a lucrat la Palatul Parlamentului, Uzinele Dacia Pitești, rețeaua de magazine Billa CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză în construcții: Austriecii de la Baumit cumpără un business româno-italian care a lucrat la Palatul Parlamentului, Uzinele Dacia Pitești, rețeaua de magazine Billa

Clădirea va depăși astfel cel mai înalt zgârie nori actual, Abeno Harukas de 300 de metri înălțime și care se află în orașul Osaka, în vestul țării.

FOTO Cel mai înalt zgârie nori din Japonia va fi construit la Tokyo

viewscnt
Afla mai multe despre
mori building
zgârie nori