Immofinanz a obținut venituri de 22,9 milioane euro din proprietățile din România în perioada mai-decembrie 2016

Immofinanz a obținut venituri de 22,9 milioane euro din proprietățile din România în perioada mai-decembrie 2016
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 20 dec 2016

Compania imobiliară austriacă Immofinanz a obținut, în perioada mai-decembrie 2016 (an financiar scurtat), venituri de 22,9 milioane euro din proprietățile din România, în creștere cu 2,9%, ceea ce reprezintă 14,9% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 16,3% din portofoliul total al companiei. Cele 76 de proprietăți (20 investiții finalizate, 2 proiecte în dezvoltare, 9 proiecte imobiliare adiționale [apartamente destinate vânzării după finalizare] și 45 de proiecte în analiză) au o valoare de 853,2 milioane de euro (633,3 milioane de euro – investițiile finalizate, 44,8 milioane de euro – proiectele în dezvoltare, 1,7 milioane de euro – proiectele adiționale, 173,5 milioane de euro – proiectele în analiză)”, se arată într-un comunicat al grupului.

Valoarea reală estimată dupa finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale Grupului în România se ridică la 105,4 milioane de euro.

Immofinanz derulează un amplu proces de consolidare a brandurilor din portofoliul global, anunțând că strategia viitoare se va axa doar pe segmentele de birouri și retail.

Immofinanz rebranduiește cele patru centre comerciale din România în VIVO! și începe construcția unui parc de retail la Brașov CITEȘTE ȘI Immofinanz rebranduiește cele patru centre comerciale din România în VIVO! și începe construcția unui parc de retail la Brașov

La nivel global, Immofinanz a înregistrat rezultate operaționale de 87,6 milioane de euro în primele două trimestre ale anului financiar scurtat 2016, în creștere cu 28,2% față de aceeași perioadă a anului precedent. Această creștere a fost susținută de îmbunătățirea rezultatelor din gestionarea activelor (în creștere cu 5,1%, la 107,3 millioane de euro).

Compania este activă în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
venituri