InteRo Property Development, deținută de familia canadiană de investitori Topolinski, își extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiții

InteRo Property Development, deținută de familia canadiană de investitori Topolinski, își extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2021

InteRo Property Development, deținută de familia canadiană de investitori Topolinski, își diversifică activitățile prin înființarea unei divizii de investiții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia de investiții - InteRo Property Development Investment Group - vizează  parteneri din întreaga lume care caută oportunități de proiecte premium pe piețe dinamice.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

„Am semnat deja primul nostru contract cu un partener internațional, care a făcut o investiție pentru aproape 20% din proiectul exclusiv Northlight Residence, ce urmează să fie finalizat curând”, spune Michael Topolinski, fondatorul InteRo.

Parteneriatul cu investitori străini în proiecte locale reprezintă o premieră pentru familia Topolinski, care este prezentă în România de 13 ani. Interesul exprimat de investitorii din America de Nord, Asia și țările vecine este o validare evidentă a potențialului României pe termen lung.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Divizia de investiții nou-înființată va sprijini atât proiectele InteRo în derulare, cât și proiectele viitoare.

Portofoliul de dezvoltare InteRo Property Development din București include:

  • NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în nord-estul Bucureștiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp și include un număr total de 110 apartamente. În prezent se află în ultimele etape de dezvoltare, urmând să fie finalizat în câteva săptămâni. Programul VIP NorthLight Residence este oferit investitorilor care achiziționează minimum trei apartamente. Echipa InteRo oferă sprijin constant, iar investitorii primesc avantaje financiare și administrative semnificative.
  • SkyLight Residence. Situat în zona centrală a orașului București (zona Obor), proiectul cu utilizare mixtă ce se întinde pe 10 hectare va asigura după finalizare 100.000 mp de spații de birouri și 270.000 mp de spațiu rezidențial.
  • Bucurestii Noi este proiectul unui campus IT cu un concept prietenos cu mediul înconjurător și construit cu tehnologie de ultimă generație, care va fi dezvoltat pe un teren de 5 hectare în apropierea stației de metrou Jiului. Proiectul va include 7 clădiri de birouri cu o suprafață totală de 197.000 mp (din care 93.000 mp vor fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo).
VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Înființată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii ai săi - Tyler, Michael și Ashton), InteRo Property Development este prezentă în România de 13 ani.

Până în prezent, portofoliul său include cinci proiecte imobiliare inovatoare și eficient proiectate, cu o suprafață totală construită de aproape 480.000 mp, respectiv 204.000 mp spații de birouri și 3.080 de apartamente. 

viewscnt
Afla mai multe despre
intero property development
topolinski