Mai dispare un brand de lux de pe Calea Victoriei. ING Bank deschide o sucursală fanion în locul magazinului Emporio Armani

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 28 sep 2020

ING Bank România va inaugura, peste aproximativ o lună, o nouă sucursală fanion, după modelul proiectului pilot derulat la ING Office Dorobanți în 2019. Aceasta va lua locul magazinului cu articole vestimentare de lux Emporio Armani de pe Calea Victoriei, care s-a închis anul trecut, și va reuni actualul sediu ING de pe Calea Victoriei și sucursala din Metropolis Center.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Va fi o sucursală după conceptul inaugurat în Dorobanți care va deservi atât clienții retail, cât și corporate. Lansarea o să fie la finalul lunii octombrie, început de noiembrie“, au declarat, pentru Profit.ro, reprezentanții ING Bank România.

Banca are deja un sediu pe Calea Victoriei, în franciză, lipit de fostul magazin Armani. Acesta va fi mutat, alături de sucursala din Metropolis Center, în spațiul Armani. Noua unitate face parte din planul băncii de reamenajare a 11 sedii de agenții până la sfârșitul anului.

Magazinul de modă Emporio Armani, închis anul trecut, a fost operat în franciză de antreprenorul sârb Srdjan Kovacevic, un pionier al pieței de lux din România. El mai deține acum brandul Max Mara.

ING a închiriat spațiul de la grupul Romarta, gestionat de fondul de investiții Broadhurst Investments, coordonat de Siminel Andrei. Anul acesta, Romarta a scos la vânzare un spațiu comercial pe care îl deține tot pe Calea Victoriei, unde, în trecut, a funcționat magazinul Victoria 46.

Familia Nusco pregătește mutarea și creșterea producției fabricii de uși și ferestre Pinum de pe platforma Pipera, unde a început construcția unui cartier cu peste 600 de apartamente CITEȘTE ȘI Familia Nusco pregătește mutarea și creșterea producției fabricii de uși și ferestre Pinum de pe platforma Pipera, unde a început construcția unui cartier cu peste 600 de apartamente

De-a lungul timpului, o serie de magazine cu marfă de lux au părăsit spațiile închiriate pe Calea Victoriei după ce au constatat că nu au vad comercial, iar turiștii circulă rar prin această zonă. Printre acestea se numără primul butic de lux din România, Victoria 46, Furla, Escada, Lancel sau Mineli Boutique.

Amplasamentele în care se mută brandurile de lux sunt în galeriile hotelurilor de 5 stele (JW Marriott sau Radisson Blu) sau în mallul Băneasa Shopping City.
Printre brandurile de lux care încă mai funcționează în zona Căii Victoriei se numără Mengotti, Max Mara, Burberry, Gucci sau Cos.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
emporio armani
romarta